top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • X
  • TikTok
logo jk9

TAKTO BUDE SPOLOČNÝ ŠPORT SO PSOM EŠTE LEPŠÍ

Po dlhom týždni v kancelárii nie je lepšia aktivita, ako si ísť zabehať do neďalekého lesa. Program je ešte napínavejší, ak vás bude sprevádzať náš štvornohý miláčik. Ozajstným spoločníkom pri spoločnom športe môže byť naše verné šteniatko, ktoré nás nabáda netráviť víkend pred televízorom, ale ponoriť sa do krásy prírody.



Postroj JK9 Speed ​​a bežecký pás robia zážitok zo spoločného behu ešte pohodlnejší. Keď náš pes zachytí rytmus a kráča vedľa nás rovnomerným tempom, Speed ​​​​postroj sa neotáča, vďaka svojmu vynikajúcemu dizajnu. Bežecký pás chráni náš pás a vrecko na ňom dokonca poskytuje priestor pre náš telefón. Na bezpečné behanie budeme potrebovať aj flexibilné vodítko a dobrodružstvá v lese sa môžu začať. Užite si krásne chvíle v zdraví a takto bude spoločný šport so psom ešte lepší - v zdravom tele, zdravý duch :)




Vyberme si útulnú cestičku a užívajme si farby neskorej jesene a padajúce lístie. Zahoďme zo seba každodennú únavu trochou pohybu a vyberme si za tréningového partnera nášho štvornohého miláčika. Spoločné behanie je príležitosťou na zbieranie nových skúseností s našim šteniatkom, na ktoré môžeme neskôr s vrúcnym srdcom spomínať.


Na záver si nenechajte ujsť video šikovného OREA, ktorý takto sprevádza svojho majiteľa :)










14 views0 comments

Comments


bottom of page